2021 Community Summit North America: Alithya Led Sessions

Published September 14 2021

Community Summit North America is the largest independent gathering of the Microsoft user community. It’s packed with 300+ informative and educational sessions that deliver end-to-end learning around all core Dynamics and Power Platform products. Plus, you’ll find hundreds of experts in all versions of Dynamics 365 FO/AX, CE/CRM & BC/NAV, Dynamics GP & SL, and the Microsoft Power Platform.

Alithya is proud to be a premier sponsor and exhibitor for this year’s Community Summit. Our booth number is 815. We are leading 11 sessions.

Alithya Premier Sponsor Badge_Microsoft Community Summit

Check out the Alithya-led general sessions below. Schedule and sessions are subject to change. Check the Summit website to plan your conference experience. *Please note that all times are listed in CDT

Alithya-Led General Sessions

General Sessions

Title Day Time Speaker
IoT + ERP = ? - What can we do with IoT and ERP Tuesday, October 12 2:00 PM - 2:50 PM CDT (50 Min) Jean-Yves Tremblay
Manufacturing: Little Secrets that will Streamline your Manufacturing Process Wednesday, October 13 9:30 AM - 10:20 AM CDT (50 Min) Traci Didonna & Ginger Griffith
Learn how UTZ makes better, faster decisions by using Business Intelligence across its organization Wednesday, October 13 10:30 AM - 11:20 AM CDT (50 Min) Les Morton, Utz Qualty Foods & Dominic Telaro, Alithya
Manufacturing: Wow, I Didn't Know it Could Do That! Wednesday, October 13 10:30 AM - 11:20 AM CDT (50 Min) Traci Didonna & Ginger Griffith
Trick or Treat: Learn how ChemTreat uses D365 to Ensure Quality Processes Wednesday, October 13 11:30 AM - 12:20 PM CDT (40 Min) April Waydula, ChemTreat, Inc., Traci Didonna & Ginger Griffith, Alithya
To Rebate or Not To Rebate: New Rebate Management Module Demystified Wednesday, October 13 1:40 PM - 2:20 PM CDT (40 Min) Traci Didonna & Ginger Griffith
What's the differences between Dataverse Database & Dataverse for Teams and how can I use them? Wednesday, October 13 1:40 PM - 2:20 PM CDT (40 Min) Chad Weiner
Azure Full Stack Implementation with D365F&O Thursday, October 14 9:00 AM - 9:50 AM CDT (50 Min) Jean-Yves Tremblay
Maximize Customer Potential by Connecting your Data and Gaining Valuable Insights Thursday, October 14 12:00 PM - 1:00 PM CDT (1 Hour) Chad Weiner
Business Flows: Approvals and Invoice Processing Thursday, October 14 1:10 PM - 2:00 PM CDT (50 Min) Chad Weiner
Lot/Batch Management: Tips and Tricks Thursday, October 14 2:10 PM – 3:00 PM CDT (50 Min) Traci Didonna & Ginger Griffith

 

Microsoft Community Summit - Alithya - Register